+45 4494 6768

Anlæg - stabil og solid fundering

Hos Dansk Stålfundering finder du en lang række muligheder inden for fundering af anlæg. Rig på erfaring og med stor ekspertise inden for stålfundering, får du en samarbejdspartner, der påtager sig det fulde funderingsarbejde i forbindelse med etableringen af dit nye anlæg.

Ønsker du en komplet og kvalitetssikret funderingsløsning, som sparer dig for unødigt arbejde, ærgerlige meromkostninger og besvær?

Så kontakt os på telefon 4494 6768, og hør mere om dine muligheder og fordele med stålfundamenter fra Dansk Stålfundering.

Læs også mere om dine fordele med stålfundamenter her »
klik her for at se vores animationsvideo af anlæg montage

Stålfundament - mange anvendelsesmuligheder

Du har mulighed for at anvende de smarte stålfundamenter til en lang række forskellige anlæg. Især i bymiljøer, hvor der er pladsproblemer og problemer med rør og kabler, er stålfundamenter at foretrække frem for konventionel fundering ved støbning med beton.

Du drager blandt andet fordel af stålfundering i forbindelse med etableringen af:
  • Læskure til busstoppesteder
  • Offentlige legepladser
  • Antenne- og lysmaster
  • Stadionbelysning
  • El-kabiner og teknikhytter
  • Byrums- og parkinventar (skraldespande, bænke cykelstativer m.m.)
  • Carporte og pavillioner
  • Samt meget mere.

Enkel, effektiv og miljøvenlig funderingsmetode

Med stålfundamenter får du en både tidsbesparende og omkostningslav funderingsmetode. Du holder gravearbejdet på et minimum, da stålfundamentet neddrives direkte i jorden og sikrer dig en millimeterpræcis og særdeles stålfast fundering.

Stålfundering udføres hele året, hvilket giver dig friere rammer for, hvornår du ønsker arbejdet skal udføres. Skal du akut have etableret elmaster langs jernbanen eller opsat ny belysning rundt om fodboldanlægget, er det altså muligt med stålfundamenter fra Dansk Stålfundering.
 

Brug for en totalleverandør?

Søger du en totalleverandør, der aktivt indgår i den hele proces? Lige fra de indledende projekteringer og geotekniske undersøgelser til selve etableringen af fundamentet og efterfølgende montage af produktet?

Så lad Dansk Stålfundering tage sig af din opgave. Ingen opgave er for lille eller stor, og vi har stålfundamenter til enhver type opgave.

Ønsker du yderligere information eller et uforpligtende tilbud på en opgave? Kontakt os allerede i dag på telefon 4494 6768, mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller via kontaktformularen. 
 Kontakt Dansk Stålfundering
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 4494 6768, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Dansk Stålfundering ApS - Bregnerødvej 124 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 4494 6768 - E-mail: contact@danskstaalfundering.dk - CVR.nr: 37434906