+45 4494 6768

Referencer

MTHøjgaard
Levering af fundamenter til gade belysningsmaster på Motor ring 3. Fundering og montering af komplet støjskærm på Hillerød-motorvej 16 ved Bagsværd.
DSB
Levering samt montering af funda-menter til TVM master på kystbane ved København. Levering samt montering af fundamenter til Makerboards samt Skraldespande på div. perroner.
DONG Energy
Levering og montering af stålfundamenter til gadebelysnings master i hele Dong Energy leverings område.
Bane Danmark ApS
Levering og fundering samt montering af komplet støjskærm på Allingevej/ Adveørehavnevej. Levering og fundering samt montering af komplet støjskærm på Allingevej (TP4).  Lands dækkende, service og vedligehold af alle usikrere jernbane overkørsler Danmark. Levering og montering af mere end 10 km. Hegn langs banen.  Montage af fundamenter til 40 stk. Teknik huse.
Strukton
Levering af stålfundamenter til signal programmet på F-Banen. Levering af stålfundamenter til signal programmet på S-Banen.
 
Barslund
Fundering og montering af 750 meter passage hindrende hegn i København. Levering af fundamenter til belysningsmaster. Levering og montering af komplet støjskærm på 550 meter i Slagelse.
Vej direktoratet A/S
Levering samt montering af fundamenter til 18 meter antenne mast på E47 Sjællands odde. Levering samt montering af fundamenter til master på hovedvej 21 Glostrup. Levering om montering af fundamenter til afkørsels skilte på hovedvej 23 Holbæk.
Region Hovedstaden
Leverede og monteret fundamenter til den totale udvendige skiltning på Rigshospitalet,Herlev Hospital,Bispebjerg Hospital,Hillerød Hospital, Frederiksberg Hospital, samt Hvidovre hospital.

Vi har også udført opgaver for

 Kontakt Dansk Stålfundering
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 4494 6768, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Dansk Stålfundering ApS - Bregnerødvej 124 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 4494 6768 - E-mail: contact@danskstaalfundering.dk - CVR.nr: 37434906