+45 4494 6768

Skruefundament - etablering uden opgravning

Få en enkel og effektiv fundering af produkter med træk- eller trykbelastning med et skruefundament. Skruefundamenter i stål giver dig en effektiv etablering uden brug af gravearbejde og bortskaffelse af jord. Det giver dig en både prisbillig, nem og miljøvenlig funderingsmetode.

Er skruefundament vejen frem for dit næste projekt? Kontakt Dansk Stålfundering på telefon 4494 6768, mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller via vores kontaktformular her på siden.
 

10 gange hurtigere etablering

Sammenlignet med konventionel fundering med brug af beton får du med stålfundering og skruefundamenter op til 10 gange hurtigere etablering af en lang række produkter. Det skyldes minimal opgravning, unødvendig støbetid samt et mindre behov for reetablering af omgivelser.

Du kan derfor med fordel gøre brug af vores ekspertise inden for stålfundering og ved hjælp af et skruefundament etablere:
  • Pyloner/skilte
  • Vejportaler
  • Teknikhuse
  • Vindmøller
  • Antenne- og belysningsmaster
  • Samt meget mere.

Mindre besvær med skruefundament

Med et skruefundament sparer du dig selv for unødigt arbejde, omkostninger og besvær. Du sikrer et lavt støjniveau, da skruefundamenter – som navnet antyder – skrues ned i jorden og altså ikke bankes ned ved ramning.

Det giver både friere rammer for, hvornår arbejdet må udføres, hvilket sikrer en særdeles hurtig etablering af produktet. Det lave støjniveau og den hurtige etablering er samtidigt til mindre gene for beboere, biler, offentlig transport med mere.
 

Stålfundering i al slags jord – året rundt

Et skruefundament er i stand til at modstå en stor vertikal belastning og er derfor ideel som fundament til produkter med stor lodret tyngde. Designet på skruefundamentets rør gør den desuden velegnet til alle typer af jordforhold, og eventuelle trækkræfter forbliver forankret via jordens sammenslutning omkring skruen. Derved opnår du både styrke og stabilitet i fundamentet for den ovenliggende synlige konstruktion.

Skal du eksempelvis etablere et teknikhus i ustabil jord, er et skruefundament derfor den perfekte løsning. Ingen opgave er for stor eller lille, og du får en kvalitetsfundering, der efterlader en stabil og stærk konstruktion.

Ønsker du et tilbud eller en uforpligtende snak om din specifikke opgave? Så kontakt os på telefon 4494 6768, mail kontakt@danskstaalfundering.dk eller via vores kontaktformular.
 Kontakt Dansk Stålfundering
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 4494 6768, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Dansk Stålfundering ApS - Bregnerødvej 124 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 4494 6768 - E-mail: contact@danskstaalfundering.dk - CVR.nr: 37434906